De Finneblom

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

Nieuws van De Finneblom.

Dinsdagochtend 2 november was het een drukte van belang in en rondom school “De Finneblom”. Het nationaal schoolontbijt werd gehouden. Deze landelijke festiviteit wil benadrukken hoe belangrijk het is voor kinderen om 's ochtends eerst te ontbijten voor ze naar school gaan. De praktijk is helaas dat één op de zes kinderen 's ochtends zonder gegeten te hebben naar school gaat. Vandaar dat deze actie naast het plezierige karakter ervan ook duidelijk een boodschap in zich meedraagt!

De ochtend begon bij "De Finneblom" op het schoolplein. Ochtendgymnastiek!!! Onder leiding van Tanja Kunnen-Bosma kon iedereen meedoen aan een actief opwarmertje. Wat een prachtig gezicht!!!!
Vervolgens hebben de kinderen in het speellokaal een prima ontbijt voorgeschoteld gekregen, dit geheel verzorgd en georganiseerd door de ouderraad. Het zag er prachtig uit en wat is er goed gegeten! Broodjes, bolletjes en krentenbollen werden vlot verorberd; ook een eitje ontbrak niet. De dorstige kelen werden gelest met thee en melk. Alle brood, is zoals ook voorgaande jaren, weer geleverd door onze plaatselijke bakker, waarbij een compliment voor de kwaliteit zeker op zijn plaats is!
Meer nieuws en fotos op de site http://www.finneblom.nl/.

Copyright © 2018 Boornbergum - Kortehemmen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.