Blue Beats

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

Blue Beats 

Via deze weg willen wij, van team Blue Beats,  Boornbergum en omstreken informeren over de nieuwe samenstelling van Blue Beats.

Waarom een andere naam?
Blue Beats klink beter en disco Bombarie had weinig tot geen naamsbekendheid. Blue Beats is afgeleid van de 2 B’s van Boornbergum: Blue is de kleur van het logo van Drive – In – Show  BLUE BEATS. Beats staat voor het gezellige geluid dat de dj’s ten gehore brengen. 

Waarom geen disco’s meer?
Wegens tegenvallende bezoekersaantallen is het voor zowel ‘t Bynt als voor ons niet meer rendabel om de disco's draaiende te houden, dit tot grote teleurstelling van de Blue Beats leden. Medio 2010 zullen we de disco’s weer oppakken en nieuw leven in blazen.

Kinderdisco’s daarentegen gaan gewoon door 4 a 5 x per jaar!

Waarom aflasten van het bierfeest 2009?
Ook de Golden Oldies en andere thema feesten werden steeds minder bezocht, ook dit werd dus een financieel risico (denk aan kosten decor,  geplande artiesten, enz.). Naast deze zaken was er te weinig motivatie bij de jongere leden van Blue Beats om Bierfeest door te laten gaan. Dit alles met elkaar heeft er toe geleid dat we besloten hebben Bierfeest 2009 af te gelasten. 

KOMT ER DAN HELEMAAL NIETS MEER????? Nee ZEER ZEKER NIET.
Achter de schermen wordt al druk gewerkt aan een groot feest met live entertainment: BIERFEEST de WINTER editie. Dit zal eind februari / begin maart plaats vinden in ‘t Bynt. Golden Oldies staan ook weer op de agenda deze wordt gepland in april of mei.

Naschrift: Blue Beats timmert nog steeds stevig aan de weg: Dorpsfeest 2009 , Bierfest 2010, Limonadefest 2010 en recent in november Disco Laser Party (TdB)

Copyright © 2018 Boornbergum - Kortehemmen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.