Westerefterkrite

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

Het bestuur van de buurtvereniging Westerefterkrite (Westerbuorren, Efterom en de Krite) is als volgt samengesteld:

Voorzitter: Piet Reitsma
Krite 34
9212VB
0512 510585 / 06 54961619
Krite 43
9212VB
Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Leden
Wiep Knol
Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

 
Afgeronde Activiteiten (zie ook ons fotoalbum)

Zaterdag 20 september is de jeugd van de basisschool van de Westerbuorren, het Efterom en de Krite naar Sanjesfertier geweest. Een geweldige middag afgesloten met een frietje en ijsje.  

Zaterdag 7 juni 2008 was de jaarlijkse Barbeque, het was weer geweldig en het weer was weer goed. Voor de eerste keer ook de Barbeque bij Zorgboerderij de Vonk in onze buurt gedaan en het was zeer geslaagd.  

Op Zaterdag 2 Februari 2008 is de jaarvergadering gehouden bij Zorgboerderij de Vonk. Na het officiele gedeelte hebben we nog genoten van heerlijke snert en roggebrood.  

 

Middag naar Doolhofpark Dundelle

Op zaterdag 22 september was het zover, de kinderen van de buurtvereniging WesterEfterKrite gingen naar Doolhofpark Dundelle in Bakkeveen. Het weer was fantastisch en mede daardoor was het een onvergetelijke middag. Alle 18 kinderen maar ook de begeleiding hebben genoten.

Buurtbarbeque

De buurtbarbeque van 23 juni was een groot succes en gelukkig heeft het weer lekker meegewerkt. Verdere details zijn niet voor publicatie geschikt maar reken er op dat het gezellig is geweest! 

Verslag paasactiviteit van 6 april 2007: 
Om 16.00 uur kwamen 24 kinderen paaseieren zoeken. Dit jaar verstopt in twee tuinen en het zoeken verdeeld over 2 groepen, de jongere kinderen en de oudere kinderen. Ook voor het eerst in wedstrijd vorm, wie vindt de meeste eitjes. Uiteindelijk waren er 3 winnaars die elk een extra grote chocolade paashaas kregen. Iedereen kon even lekker spelen en daarna nog een paasei verven. Al met al zeer geslaagd en om 17.45 uur ging iedereen voldaan naar huis.
Copyright © 2018 Boornbergum - Kortehemmen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.